In gesprek over huisvesting

Het bestuur van de Stichting TT Museum is momenteel in gesprek over huisvesting. Het Pop-up TT Museum in de aanloop naar de TT bij RTV Drenthe was een groot succes. Bezoekers spraken lovende woorden en vroegen om een vervolg. Initiatiefnemer Sjoerd Looijenga heeft hiermee de levensvatbaarheid voor een permanent TT Museum volgens het bestuur van de Stichting TT Museum wederom aangetoond en is hem bijzonder dankbaar voor zijn inzet. Het bestuur van de Stichting is ondertussen serieus in gesprek met een partij over permanente vestiging van het museum. Er zijn nog steeds meerdere opties in beeld, maar momenteel wordt concreet één locatie op mogelijkheden onderzocht.

Uitbreiding bestuur

Om de connectie tussen de regionale overheid en de politiek te waarborgen is Ruud Wiersema, oud wethouder van de gemeente Assen, op 4 juli 2018 toegetreden tot het bestuur. Het bestuur verstevigt hiermee haar netwerk en treedt slagvaardig en vol vertrouwen de toekomst tegemoet. Het voltallige bestuur bestaat thans uit Sandra Hoekman (voorzitter), Leo Fransen (secretaris), Rienk Jan Hessels (penningmeester), Ronald Obbes en Ruud Wiersema.