Gift van Rabobank Assen en Noord-Drenthe

TT Museum heeft maandag 31 oktober een prachtige bijdrage ontvangen vanuit de Rabobank Clubkascampagne. Leden van de Rabobank Assen en Noord-Drenthe konden stemmen op hun favoriete club of instelling, die dan een deel van de winst van de Rabobank naar de kas van de club of instelling konden laten vloeien. Hoe meer stemmen op een vereniging of stichting uitgebracht werden, des te hoger de financiële bijdrage.

TT Museum kreeg te horen dat er een bedrag van ruim 700 euro toegekend was. Bestuur en vrijwilligers zijn de leden van de Rabobank Assen en Noord-Drenthe natuurlijk enorm dankbaar voor deze bijdrage. Het is weer een stap verder inde realisatie van een definitief TT Museum in Assen. Ook jij kunt het TT Museum financieel in het zadel helpen. Word Vriend of sponsor. Kijk daarvoor op deze site.

rabo-clubkas

One Comment On “Gift van Rabobank Assen en Noord-Drenthe”

1. Mooi gebaar!

Beantwoorden