Veiling ten bate van TT Museum

De bekende veilingsite Catawiki, waarvan het hoofdkantoor in Assen is gevestigd,  gaat het TT Museum ondersteunen. Er wordt op vrijdag 24 juni een speciale veiling gestart en een deel van de opbrengst gaat rechtstreeks naar het TT Museum. Heb jij een bijzondere motor in de schuur, een gesigneerde pet van Rossi of andere bijzondere items van de TT die je graag wil verkopen? Dan kun je ze nu eenvoudig aanbieden voor de veilingen van Catawiki.

CataWiki_logo_square

Om de ingebrachte items goed te kunnen beoordelen zal de veilingmeester van Catawiki ondersteuning krijgen van niemand minder dan de ‘chairman of the Board’ van het TT Museum, Jaap Timmer. Hij zal optreden als gastveilingmeester.

Jaap-Timmer

In de afgelopen 80 jaar zijn er veel unieke items meegenomen, bewaard door verzamelaars of gewoon in Assen achtergebleven. Waarschijnlijk hebben onze Vrienden van het TT Circuit Assen ook wel materiaal dat geveild kan worden ten bate van het TT Museum. Catawiki wil de objecten gaan veilen en een deel van de opbrengst besteden aan het TT Museum. Voor deze veiling aan te bieden attributen kunnen aan Catawiki worden aangeboden via de volgende link: