Jaap Timmer in top 5 meest invloedrijke ‘automotive personalities


Jaap-Timmer

Automotive, vaktijdschrift voor de autobranche, heeft dit magazine een verkiezing georganiseerd voor de 20 meest invloedrijke “automotive personalities” over de periode 1996 – 2016. Jaap Timmer is hierin op de 5e plek geëindigd.

Jaap Timmer is verkozen tot de 5e plek vanwege zijn werk als voorzitter van onder andere Euroda (Opel dealer vereniging). Tijdens dit werk is het hem gelukt om dealers in heel Europa met elkaar te verenigen. Dit heeft hem uiteindelijk een plek opgeleverd in de top van Opel, dit leverde de dealers tijdens de crisis een stem op in de Opel-directie.

Jaap Timmer zegt zelf “vereerd” te zijn om verkozen te zijn tot de 5e plek in deze mooie lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *